ממרח קישואים בטעם כבד


כמה קל, ככה טעים..

שני קישואים חתוכים לקוביות
בצל אחד גדול חתוך קטן שתי ביצים קשות
אגוזים, קצוצים קטן
מלח, פלפל, שמן זית

מטגנים את הבצל והקישואים כך שיתרככו ויזהיבו – לא לשרוף.
מערבבים הכל בבלנדר ומאחסנים זהו… .

.

. 20140708_174714 Zucchini

Advertisements

2 thoughts on “ממרח קישואים בטעם כבד

  1. Anon

    מה עושה את זה בטעם כבד?

    ומה עושים אם לא כולם אוהבים ביצים קשות? עד כמה הביצה חשובה?

    Reply
    1. dawn522006 Post author

      מה שעושה את זה “בטעם כבד” זה הבצל המטוגן. ראיתי גם מתכונים בלי ביצה קשה בכלל אבל לא ניסיתי. אני מניחה שהביצה קצת מעבה את הממרח. לדעתי לא מרגישים את הטעם אבל אם לא אוהבים או חלילה אלרגיים לזה… תנסי בלי ואשמח לשמוע איך זה יצא. אגב, אפשר גם ממרח חצילים בטעם כבד על אותו עיקרון.

      Reply

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s